top of page

App Maker 
Opleiding.

Haal de kennis om zelf Apps te bouwen in huis en bouw snel en goedkoop Apps die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. 

Met onze Opleiding tot App Maker leer je alles over Microsoft PowerApps en Flow. Zo maak je binnen no time zelf de Apps die jouw organisatie nodig heeft. Apps maken werkprocessen overzichtelijker en toegankelijker. Met PowerApps bouw je zelf de Apps die jouw organisatie vooruit helpen: snel en goedkoop. 

De Opleiding

Tijdens de opleiding leer je hoe je zelf Apps kunt maken met Microsoft PowerApps en Flow. De opleiding bestaat uit ... dagdelen training, met daartussendoor huiswerkopdrachten. De opleiding wordt afgesloten met een Certificaat.

Tijdens de contactmomenten krijg je instructie en ondersteuning van onze ervaren App Makers. Zij kennen de ins en outs van PowerApps en Flow en laten jou zien hoe je het beste met deze programma's kan werken. 

Tussen de contactmomenten door zul je zelfstandig aan huiswerkopdrachten werken. Hierbij krijg je de resources om zelf uit te zoeken wat de beste aanpak is, maar kan je natuurlijk ook altijd contact opnemen met jouw begeleiders.

Afsluitend vind er een examen plaats, waarna jij je Certificaat krijgt en je App Maker mag noemen. Voortaan maak jij zelf de Apps voor jouw organisatie!

We gebruikten een hoop formulieren hier. Sinds ik de PowerApps opleiding heb gedaan maak ik daar een App omheen. De formulieren hoeven niet langer overgetypt te worden, ze worden direct verwerkt in Excel. Het scheelt echt een hoop werk!

Marlies, Manager Administratie

Voor wie

De Opleiding is geschikt voor iedereen die over basiskennis van computers beschikt en al enigszins bekend is met Office programma's als Word of Excel.

Tijdens de opleiding leer je werken met Microsoft PowerApps en Flow. Je zult leren hoe je zelf een App maakt en deze verbindt met (bestaande) gegevensbronnen, zoals Excel en SharePoint. 

Waar en Wanneer

De contactmomenten met de begeleiders vinden op ons kantoor in Apeldoorn plaats. Als er meerdere mensen in jouw organisatie deelnemen kunnen onze begeleiders ook bij jou op locatie langskomen.

De contactmomenten zijn flexibel in te plannen. Dit gebeurt in overleg met jouw begeleider. 

Meer informatie

Wil je graag eerst meer informatie over de mogelijkheden van PowerApps, neem dan een kijkje bij onze App in de Praktijk.

Of probeer onze Workshop App in een Dag, waarmee je snel een goede indruk krijgt van alle mogelijkheden.

bottom of page