top of page

App in
een Dag.Online!

Met onze online Workshop leer je hoe je zelf binnen een dag een App bouwt. 

Leer zelf hoe je snel en makkelijk Apps maakt. Met onze workshop App in een Dag krijgen jij en jouw medewerkers een goed beeld van de mogelijkheden van PowerApps en hoe je deze kunt inzetten voor jouw organisatie. En na de workshop kunnen jullie meteen aan de slag met jullie eigen App!

De Workshop

De online Workshop bestaat uit een korte introductie van PowerApps en Flow. Daarna gaan we samen op zoek naar een idee of probleem dat jullie kunnen oplossen met een App. 

Dit idee vormt de basis van jullie eerste stap in PowerApps. Met de instructies en begeleiding van onze App Makers bouwen jullie zelf de App. Zowel de technische als de design kant komen hierbij aan bod: de App moet goed werken, maar er natuurlijk ook goed uitzien en makkelijk te gebruiken zijn. 

Al deze principes geven jullie een goed startpunt om verder te gaan met het ontwikkelen van Apps voor jullie organisatie!

De Workshop was heel interessant. Ik had geen idee dat je zelf zo makkelijk een App kunt maken. Nu zie ik overal dingen die veel makkelijker met een App kunnen!

Berend, Productiecoördinator

Voor wie

De Workshop is geschikt voor iedereen die over basiskennis van computers beschikt en al enigszins bekend is met Office programma's als Word of Excel.

Tijdens de Workshop leren jullie de basis van Microsoft PowerApps, Flow en SharePoint kennen. Je zult leren hoe je zelf een App kunt bouwen en deze verbindt met (bestaande) gegevensbronnen. 

Waar en Wanneer

De workshop vindt online plaats binnen jouw organisatie. Meestal via een Microsoft Teams uitnodiging. In overleg zoeken we een geschikt moment voor jou en jouw medewerkers. 

4 uur workshop = 375 euro max 4 deelnemers per organisatie!

Cursus App Maker

Heb je na de Workshop de smaak te pakken, of duik je graag meteen in het diepe, dan bieden wij ook de cursus App Maker aan. Hierin gaan we nog verder op de materie in en mag je je na de opleiding gecertificeerd App Maker noemen.

bottom of page