top of page

Jouw managementsysteem

in Sharepoint

Kwaliteitsmanagement in Sharepoint

 

Analyseer en verbeter de effectiviteit van je kwaliteitsmanagementsysteem.
 

Wil je de kwaliteit van je organisatie verbeteren?

sharepoint.001.png

WAAROM HANDBOEK IN  SHAREPOINT?

Beschikt u over een Office 365 bedrijfsaccount? Dan heeft u gratis toegang tot SharePoint.

2

 Automatische versiebeheer van documenten

3

Samenwerken in één document.

4

Alle documenten beschikbaar tijdens online vergaderen.


 

5

 Productiviteitsverbetering dankzij workflows, goedkeuringsflows en bedrijfs-Apps

Documentenbeheersysteem

7

 Eigen interne bedrijfswebsite of intranet

8

Samenwerken in één document.


 

SharePoint bevat versiegeschiedenis én goedkeuringswerk-stromen

Een fout is achteraf niet altijd gemakkelijk te herstellen. Door-dat SharePoint altijd versies bewaart, kun je altijd nog terug naar een eerdere en “foutloze” versie van je document. SharePoint beschikt ook over goedkeuringswerkstromen, zo-dat je concept- en definitieve versies van bestanden kunt beheren

In realtime samenwerken aan bestanden

Tegelijkertijd met collega’s samen-werken in bestanden, waar je ook bent. Met deze optie kun je elke wijziging op de letter volgen, er opmerkingen bij plaatsen en precies zien waar je collega aan het typen is

Zet SharePoint in als intranet en intern communicatiemiddel

SharePoint als intranet maakt het optimaal samenwerken ook mogelijk via dynamische en produc-tieve teamsites voor elke afdeling en ieder team. Een krachtig intern communicatie-middel voor het delen van nieuwsberichten, infor-matie, afbeeldingen en verjaar-dagen. Maar ook als omgeving voor veelgestelde vragen en vaak gebruikte snelkoppelingen.

SharePoint bevat ingebouwde OCR (tekstherkenning)

De inhoud van ingescande PDF’s doorzoeken? Het kan, door middel van OCR tekstherkenning. OCR staat voor Optical Character Recognition. Vrij vertaald; het herkent elke letter in een document, waardoor het dus mogelijk is om teksten in ingescande PDF’s en afbeeldingen te lezen en te doorzoeken. Ben je dus bijvoorbeeld in het postarchief op zoek naar een bepaald document, maar je weet niet meer waar je deze terug kunt vinden? Met gerichte zoekwoorden haalt SharePoint het weer boven water

Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken

SharePoint maakt meer en beter teamwork mogelijk via de dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en iedere divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas je SharePoint site aan om het werk van je team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en alle mobiele apparaten.

teams.PNG
intranet.PNG

Zorg voor betrokkenheid in de organisatie

Verbeter de samenhang binnen het bedrijf en deel informatie met werknemers via het intranet. Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via portals te delen. Laat van je horen op fraaie communicatiesites en blijf op de hoogte via persoonlijk nieuws op de SharePoint-startpagina en in de mobiele SharePoint-apps.

overzicht alles apps.001.png

Maak gebruik van gezamenlijke kennis

Met één klik vind je wat je zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties. Met het uitgebreide inhoudsbeheer van SharePoint, samen met de waardevolle verbindingen en gesprekken die je kunt voeren in Yammer, kan de organisatie optimaal en snel gebruikmaken van alle beschikbare kennis.

Transformeer bedrijfsprocessen

Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Power Automate (Flow) en PowerApps kun je uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

header-sharepoint.png
bottom of page