top of page

Apps op

Maat.

Wij bouwen Apps gericht op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

10 redenen voor dashboards in PowerBI

Business intelligence - voor meer inzicht en overzicht

in de dataschatten van jouw organisatie! 

 

Waarom Power BI?

Lees hier, samengevat in 10 punten, waarom Power BI dé oplossing is voor het visualiseren van jouw businessdata.

 

Moderne datavisualisatie, interactieve rapportages en dashboards

 

Of het in een individueel dashboard met gedetailleerde analyses of interactieve rapportages - de grafische verwerking van deze Business Analytics service is onverslaanbaar. Integreer jouw huisstijl, ontwerp uw persoonlijke gebruikersinterface en gebruik het kleurontwerp om snel gegevens en informatie te vinden.

 

24/7 toegang in realtime

De omgeving is 24 uur per dag live en toegankelijk, alleen een internetverbinding is vereist. Rapporten en rapportages uit uw bedrijfsgegevens zijn desgewenst zelfs offline beschikbaar, zodat buitendienstmedewerkers bij de klant hiermee kunnen werken.

 

Eenvoudig gebruikersinterface voor alle onderdelen van het bedrijf

 

Om met Power BI te werken, hebben gebruikers geen langdurige training nodig. Microsoft wil graag voldoen aan de selfservice-wens van veel gebruikers. Navigeren door de interface spreekt voor zich dankzij de grafische visualisatie en slepen en neerzetten. Maak uw BI-rapportage en persoonlijke analyses op basis waarvan u de juiste informatie kunt identificeren en snel beslissingen kunt nemen. Power BI is niet alleen applicatie voor controllers, ook marketing, sales en vele andere afdelingen profiteren van de rapporten.

 

Power BI gaat naar de cloud

 

Cloud first, mobile first: Power BI is vanaf het begin ontworpen voor de cloud, daarom is HTML5 gebruikt bij de ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat de oplossing correct werkt in alle gangbare browsers.

 

Mobiele apps

 

Ongeacht welk besturingssysteem of apparaat u kiest - de Power BI-app is gratis beschikbaar in elke app-marktplaats. Met de mobiele BI-apps voor Windows, iOS en Android heb je veilig live toegang tot dashboards en rapportages op elk apparaat, op kantoor of onderweg.

 

Maak gebruik van meerdere gegevensbronnen - meer gegevens

 

Bent u niet tevreden met de gegevens uit een gegevensbron die u verwerkt met bijvoorbeeld een Power Query uit Microsoft Excel? Gebruik vervolgens Power BI om uw gegevens tussen systemen te verbinden: Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Azure, Google Analytics of Microsoft Sharepoint.

 

Kostenbesparingen

 

Hoewel de Power BI- en Power BI Desktop-oplossingen gratis zijn, wordt Power BI Pro alleen per gebruiker / per maand in rekening gebracht na de gratis proefperiode van 60 dagen. U kunt Power BI ook vanaf het begin in uw Office 365-omgeving integreren.

 

Microsoft rekent op deskundige feedback

 

Wie is er deskundiger dan de gebruiker die dagelijks met de BI-oplossing werkt? Om deze reden is Power BI nauw verbonden met zijn gebruikers. Gebruikersverzoeken en feedback vormen de basis voor updates.

 

Update hier, Update daar, Updates overal

 

De updatecyclus is erg snel. Aan het begin van elke nieuwe maand brengt Microsoft een nieuwe update uit op basis van feedback van klanten.

Meer ervaren over onze aanpak?

Meld je aan voor max. 1 uur durende online-demo

Datagedreven

Plan, Do, Check en Act

Betere data maakt betere beslissingen mogelijk.

Met een Dashboard krijg je meer zicht op wat er allemaal in jouw organisatie gebeurt en, belangrijker nog, hoe je dit kunt verbeteren.

Beslissingen nemen gaat zo sneller en makkelijker. Je kan de effecten van je beslissing simpel volgen en eventueel nog bijsturen.

Met een Dashboard houdt je het overzicht op jouw organisatie en weet je zeker of je nog op koers ligt. 

Anker 1
bottom of page